Wie is Ruud Eisinga?

Even persoonlijk kennismaken

Ruud Eisinga - Allwww - MKB WebdienstenIk ben eigenaar van ALLWWW, een eenmanszaak uit Oosterhout NB en een all service internet dienstverlener die sinds 2007 zich specialiseert in webdesign.

Meer dan 30 jaar ervaring met het programmeren van computers en informatie systemen zorgt ervoor dat ik goed op de hoogte ben van de technische aspecten van webdesign en het programmeren van functionaliteit.

Ook een goede communicatie met de klant is voor mij een vanzelfsprekendheid.

Voordat ik de stap heb gemaakt om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan heb ik onder andere gewerkt voor het Amerikaanse Infospace. Dit beursgenoteerde bedrijf specialiseert zich onder andere in zoekmachines die resultaten van Google, Bing en Yahoo combineert tot betere resultaten, en is daarnaast de grootste leverancier van "Yellow pages" en "White pages" online telefoonboeken in Amerika.

Voor die tijd heb ik voor het Nederlandse bedrijf GSM Information Network een SMS diensten platform ontwikkeld. Hiermee werden de eerste serieuze SMS diensten in Nederland verzorgd. Beurskoersen, verkeersinformatie, weerberichten, voetbal uitslagen en nog meer diensten die we tegenwoordig allemaal al standaard op onze smartphone hebben. In deze periode heb ik de opkomst van SMS, WAP, MMS en mobiele websites meegemaakt, en daar verschillende toepassingen voor ontwikkeld.

MT-Telcom - MSX modenVoor mijn werkzaamheden bij GSM Information Network was ik ontwikkelaar bij Micro Technology uit Papendrecht.
Dit bedrijf maakte onder andere modems en andere hardware voor MSX computers. Daarnaast had Micro Technology een zeer uitgebreid Videotex platform waarop onder andere systemen als Postbus 51 en de PTT digitaal waren.
Het platform - ComNet - heeft ook het eerste politieke debat tussen een aantal bekende politici en de "gewone man" online verzorgd.

Op dit moment ben ik, naast de normale werkzaamheden voor mijn bedrijf, als bestuurslid en ontwikkelaar betrokken bij de open source ontwikkeling van het CMS platform WebsiteBaker.
Dit open source CMS wordt gebruikt in de websites die ik maak, en is vrij van (licentie) kosten. Een gedreven internationale groep mensen zorgt ervoor dat continue de kwaliteit en veiligheid van het CMS wordt verbeterd.
Het CMS staat verder bekend als het meest eenvoudige systeem (voor de eindgebruiker) wat er op dit moment te vinden is.

Als kwaliteit en jaren ervaring u aanspreekt, neem dan gerust eens contact op.

Ruud Eisinga